Най-нови

Обяви за недвижими имоти, апартамент за продажба и наем в жк Гео Милев


  Апартаменти продажба Гео Милев София

Граници на квартала: ж. к. Гео Милев“ се намира в източната част на София, много близо до центъра, между булевард  „Цариградско шосе“, улиците „Коста Лулчев“, „Христо Чернопеев“ и „Калиманци“.  Кварталът е доста голям и е много добре устроен.
Строителство: блоковете в района са ниски и предимно тухлени. Има много еднофамилни къщи и чисто нови съвременни кооперации.
апартаменти за продажба квартал гео милев

Ако сте решили да си търсите апартамент в „Гео Милев“, ще откриете, че това е една от най-благоустроените части на София – там са зали „Фестивална“ и „Универсиада“, има много зелени площи, магазини, кафенета, МОЛ „Галакси трейд център“, комплекс „Червено знаме“ и т. н.
Притежателите на апартамент в „Гео Милев“ се радват на бърз и удобен достъп до всички зони на София, благодарение на изобилието от градски транспорт – има над 10 различни автобусни, тролейбусни и трамвайни линии.
Апартамент в „Гео Милев“ е отличен избор за семейства с малки деца и ученици – в района има многобройни детски градини, основни училища и профилирани гимназии.

Обяви за недвижими имоти, апартамент за продажба и наем в жк Гео Милев




Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.