Най-нови

Апартамент за продажба и наем в жк Драз махала


  Апартамент за продажба

Граници на квартала: Драз махала се намира в централната част на София. Затворена е между улиците „Сливница“, „Мария Луиза“, „Константин Стоилов“ и „Козлодуй“. Това е един от най-старите квартали на София. Част е от район „Сердика“.
Строителство: Ако си търсите апартамент в Драз махала ще можете да избирате между старо и ново строителство. Така наречената „стара тухла“ са едновремешните тухлени апартаменти, но в района има построени и много нови кооперации с гаражи, паркоместа и магазини на партерните етажи. Ще откриете своя апартамент в „Драз махала“ във вътрешните тихи и зелени улички.
 Иначе кварталът е оживен и през него минават едни от най-натоварените столични улици и булеварди: бул. „Мария Луиза“, ул. „Георги Раковски“,  „Лъвов мост“ и „Сточна гара“.
Големият плюс на това да притежвате апартамент в „Драз махала“ е, че ще се намирате буквално на пъпа на София. Там се кръстосват повечето пътни артерии  – автобуси, тролейбуси, метро, които могат да ви отведат до всяка точка на столицата.

 Обяви за недвижими имоти, апартамент за продажба и наем в жк Драз махала


  имот за продажба


Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.